Returnering og reklamation

Returret

Når du handler hos HSG.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du er velkommen til at benytte standardfortrydelsesformularen, ved at udskrive den, udfylde den, scanne ind / tage et billede af den og sende til os på mail.

Returretten forudsætter, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. samme mængde og i ubrugt stand.

Returvarer sendes til:

Holstebro Sand og Grus
Smedegårdvej 2, 7500 Holstebro
ATT: Returvarer

Husk at vedlæge kopi af ordrebekræftelse eller den originale følgeseddel, så vi kan finde frem til din ordre i vores system.

Når vi modtager varen sender vi beløbet retur til samme betalingskort, som blev brugt ved betaling.

Pris på returnering

Når der er tale om en returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at sende en ny vare ud til dig igen.

Ønsker du en pris på levering(returnering) af varer fra din adresse til vores adresse Smedegårdvej 2, 7500 Holstebro – kan du kontakte en lokal vognmand, eller lade os gøre det for dig.

Fortrydelse af køb

Har du fortrudt en ordre du har afgivet i webshoppen – beder vi dig kontakte os hurtigst muligt på email. Besvar gerne via den ordre bekræftelse du har modtaget. Har vi allerede læsset bilen med dine varer, er det ikke længere muligt at fortryde ordren.