Levering

Ved levering af materialer i løsvægt, skal man som kunde være opmærksom på at ens vej og område indbyder til “stor og tung kørsel”. Det betyder at man skal vurdere inden bestilling, om det er muligt for en stor lastbil at levere på det ønskede sted. F.eks. er det ikke en god idé at køre en lastbil ind over kantsten, på blødt græs eller på skrøbelige fliser. Vi vil meget gerne hjælpe til med vurderingen, det eneste du skal gøre er at ringe eller skrive til os. ( tlf.: 4041 7915 / email: kontakt@hsg-ho.dk )

Hvis det er helt umuligt at komme til med større lastbil, kan vi også arrangere kørsel med mindre trailer, kontakt os da, for at få et tilbud på opgaven.

Leveringstidspunkt:
Inden du tilføjer din vare til kurven, kan du vælge mellem “1-5 hverdages leveringstid”,  “Vælg en specifik dato” eller “EXPRESS inden 48 timer (hverdage)”.
1-5 hverdage er gratis, da vi så selv kan koordinere turen så det passer i vores program. En specifik dato koster en anelse ekstra, da vi ikke selv kan styre den rute som nødvendigvis måtte køres. EXPRESS, levering inden for 48 timer på hverdage er sidste valgmulighed. Denne vælger du, hvis du ønsker varen levere hurtigst muligt. Oftest kan vi levere samme dag – men det kræver at du lige skriver som bemærkning til ordren at du ønsker det leveret idag, eller ringer til os når ordren er placeret.

Som udgangspunkt kan vi altid levere på ønsket dato, vi ringer til dig inden for et døgn på hverdage, hvis datoen du ønsker ikke er mulig.  I travle perioder, f.eks. sæsonstart, kan der være forøget leveringstid på nogle vare, HSG.dk afskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering, herunder økonomiske tab.

Levering med bagtip:
Vi forsøger altid at aflæsse på det ønskede aflæsningssted, dog skal der være farbart og tilgængeligt for en stor lastbil at komme til med bagenden af lastbilen, da der tippes med bagtip.
Har du ønsket at blive ringet op inden levering, vil chaufføren ringe når han er på vej ud til dig med dine varer. Er der særlige forhold chaufføren skal være opmærksom på, kan du her oplyse ham om dette.
HSG.dk kan ikke holdes til ansvar for ødelagte fliser eller matrikel, såfremt der ønskes levering på steder hvor lastbilen er nødsaget til at køre på dette.

   Du bedes notere under “Bemærkninger til ordre”-feltet i checkouten, hvis du har et specifikt aflæsningssted. Har du ønske til placering, husk da at markere det tydeligt. Adgangsveje til aflæsningsstedet skal være ryddet og have en frihøjde og -bredde på minimum 4 meter, uden hængende træer og grene. Opfyldes krav ikke, finder chaufføren det bedst egnede sted til aflæsning.

Hvis chauffør ikke kan komme frem pga. pladsmangel, skal du kunne anvise alternativt aflæsningssted. Kører vi forgæves, så vi der nødsaget til at køre retur med varerne, opkræves der et returneringsgebyr som fratrækkes beløbet.

Er du det mindste i tvivl, anbefaler vi at du ringer til os – vi sidder klar ved telefonen 🙂  tlf. 40 41 79 15

Levering med kran / grab:
Vi tilbyder også levering med kran på alle vores produkter, i de fleste områder. Vi har ikke et specifikt prissetup her til webshoppen på kran, men forvent at prisen er en lille smule højere. Beløbet er dog oftest tjent hjem i besparet arbejdskraft. Vi kan krane ind over hæk eller hegn, eller krane ud i forskellige bunker i f.eks. en stor gårdsplads, så det resterende arbejde bliver minimeret. Ønsker du at få en pris på netop dit projekt, så kontakt os endelig.

Naturprodukter

Mange af vores produkter er naturprodukter. Dette vil sige, at der naturligvis kan forekomme nuanceforskelle i de enkelte leveringer.

OBS: Størrelserne på skærverne kan godt være dobbelt så lange som de angivne størrelser. Den angivne størrelse, er altid skærvens bredde. Se billede.

Vores størrelser er angivet efter en standard, som bruges i hele branchen, altså samme sorteringer benyttes.

 

– Har du spørgsmål, ring til os på 4041 7915 eller gå til siden: kontakt os